P&P sareng Inovasi

R&D JEUNG INOVASI

Salaku perusahaan médis sareng kaséhatan anu dimimitian ti R&D sareng laun-laun diindustrikeun sanggeusna, Balmxy Farmasi sok nganggap R&D sareng inovasi salaku kakuatan anu awét sareng daya saing inti pangwangunan perusahaan. Perusahaan invests langkung ti 10% penjualan taunan pikeun produk énggal, panilitian téknologi anyar sareng pamekaran sareng paningkatan téknis produk anu aya; akun tanaga R&D full-time pikeun langkung ti 20% tina total karyawan perusahaan, sareng latar pendidikan sareng pangalaman propésional tanaga R&D ogé dipiboga ku perusahaan. Konfigurasi pangluhurna di jurusan.

Balmxy Pharma ngadegkeun pusat téknis di New Jersey sareng Shanghai, sareng pusat pamekaran produk di Tengzhou sareng Zaozhuang, Shandong, kalebet laboratorium prosés, laboratorium analitis, laboratorium persiapan, laboratorium farmakologi, pusat klinis, pusat kekayaan intelektual, sareng sajabana Kalayan total area 14.000 méter pasagi, laboratorium dilengkepan alat uji kelas munggaran, kalebet instrumen analitik presisi tinggi sapertos LC-MS, HPLC, GC, IR, NMR, aparat pembubaran, polarimeter.

Salaku stratégi utama pikeun pamekaran perusahaan, Balmxy Pharma parantos teras-terasan ningkat tingkat, jero sareng lébar inovasi, sareng parantos teras-terasan ngembangkeun téknologi platform sapertos téknologi ubar kiram, téknologi préparasi pelepasan berkelanjutan sareng terkendali, téknologi nano ubar sareng ubar viral téknologi; inovasi sareng pamutahiran ogé parantos diwanohkeun Ku pamutahiran struktur bisnis, penyuluhan ranté industri sareng pamutahiran bisnis tina produk borane kiral, kana ubar-ubaran kiral, janten ubar-ubaran umum, nepi ka ubar-ubaran inovatif anu diperyogikeun sacara inovatif.

Balmxy Pharma ngalaksanakeun misi perusahaan "Inovasi pikeun kahirupan anu langkung saé" tanpa kompromi, pikeun nyumponan kabutuhan klinis sareng kabutuhan pelanggan salaku titik awal inovasi téknologi, pikeun ningkatkeun pidangan "penciptaan nilai" perusahaan salaku fokus inovasi téknologi , pikeun inovasi Milarian pangwangunan, promosikeun inovasi ngalangkungan kerjasama, sareng ngahontal pangwangunan sustainable perusahaan.

110
222