Pengumuman umum ngeunaan unit démo pilot karya patén Shanghai pikeun diaku di 2020

Numutkeun sarat tina "Perusahaan Kota Shanghai sareng Lembaga Patén Gawé Pilot Démonstrasi Unit Pangenal sareng Ukuran Manajemén" (Shanghai Zhiju ﹝ 2017 ﹞ 62), ngalangkungan tinjauan ahli sareng prosedur sanésna, sareng disawalakeun ku Komite Partai Kantor Harta Inteléktual Kota, éta direncanakeun pikeun mikawanoh unit Shanghai Magic 97 kalebet Information Technology Co., Ltd. bakal janten perusahaan pilot pikeun damel patén di Shanghai di 2020; 4 unit kalebet Rumah Sakit Ruijin anu pakait sareng Shanghai Jiaotong University School of Medicine bakal diakuan salaku lembaga pilot pikeun damel patén di Shanghai di 2020; Shanghai Hongyan Logistics Technology diusulkeun pikeun diakuan Co., Ltd. sareng 28 unit anu sanés mangrupikeun perusahaan demonstrasi karya patén Shanghai di 2020; 3 unit kalebet Universitas Donghua direncanakeun bakal diaku salaku lembaga démo gawé patén Shanghai di 2020. Daptar ayeuna parantos dipublikasikeun.

Mangsa publisitas ti tanggal 21 Juli dugi ka 29 Juli 2020. Upami anjeun ngagaduhan bantahan pikeun lembaga anu dipublikasikan, mangga hubungi Kantor Promosi Pengembangan Harta Inteléktual Kantor Harta Inteléktual Shanghai.

1 02 03 04 05

 

06


Pos waktos: Okt-21-2020