Pengumuman dina daptar usulan penghargaan pikeun perusahaan teknologi tinggi di Kacamatan Songjiang di 2019

Numutkeun sumanget dokumén "Song Song District on Accelerating the Development of High-tech Enterprises in the G60 Science and Technology Koridor" (Husong Fugui [2019] No. 23), éta diusulkeun pikeun nyayogikeun Perusahaan Teknologi Tinggi Kabupaten Songjiang 2019 Award sareng Dukungan pikeun perusahaan 524. Daptar (tingali lampiran pikeun detil) bakal dipublikasikeun sareng tunduk kana pangawasan umum.

Periode publisitas nyaéta 5 dinten damel ti tanggal diterbitkeun. Upami anjeun aya bantahan, mangga kontak Komisi Élmu sareng Teknologi Téhnologi kalayan nami aslina anjeun sareng sésikeun koméntar tertulis.

Nomer kontak: 37735540 37735547

Lampiran: Daptar penghargaan anu diusulkeun pikeun perusahaan teknologi tinggi di Kacamatan Songjiang di 2019

Panitia Élmu Téhnologi jeung Kabupatén Songjiang di Shanghai

 

Daptar penghargaan anu diusulkeun pikeun perusahaan teknologi tinggi di Kacamatan Songjiang di 2019

Nomer séri

Nami Perusahaan

Kategori hadiah

Jumlah panghargaan (sapuluh rebu yuan)

1

Shanghai Dongzhou Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

2

Shanghai Kaisen Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

3

Shanghai Xinmu Chemical Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

4

Zhicun Data Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

5

Shanghai Yushi Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

6

Shanghai Fazhiyuan Electric Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

7

Shanghai Shiyu Precision Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

8

Fei Lai Electric (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

9

Shanghai Weixing tungku Industri Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

10

Shanghai East Rail Hardware Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

11

Shanghai Zhizhe Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

12

Shanghai Chifa Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

13

Shanghai Chengfeng Fluid Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

14

Shanghai Hongduan Precision Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

15

Shanghai Yingshuo Automation Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

16

Shanghai Yuanhao Testing Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

17

Shanghai Ruifu Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

18

Shanghai Aogong Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

19

Shanghai Yuankong Automation Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

20

Shanghai Xinyuan Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

21

Peralatan Hiburan Paus Badag (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

22

Flingci (Shanghai) Automation Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

23

Shanghai Huamao Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

24

Cina Tekstil Joint Inspection (Shanghai) Inspection Technology Service Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

25

Shanghai Jingshi Electronics Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

26

Shanghai Pinyi Data Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

27

Qinerun Industrial Equipment (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

28

Shanghai Nanyi Software Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

29

Shanghai Chengfu Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

30

Yunyin System Engineering (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

31

Umber (Shanghai) Vacuum Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

32

Shanghai Lixin Electric Control Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

33

Shanghai Jishen Instrument Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

34

Shanghai Changkai Electric Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

35

Shanghai Haohan Digital Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

36

Shanghai Moxiang Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

37

Shanghai Fushi Médis Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

38

Peralatan Pemurnian Ruibec (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

39

Yingwei Intelligent Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

40

Shanghai Chouqin Mebel Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

41

Shanghai Naco Additives Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

42

Airlink Purifikasi Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

43

Shanghai Jiuyin Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

44

Shanghai Jiayi Technology Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

45

Shanghai Yongyu Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

46

Guma Intelligent Equipment (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

47

Shanghai Genite Control Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

48

Shanghai Winu Technology Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

49

Shanghai Sakura Chemical Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

50

Terbium (Shanghai) Robotics Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

51

Shanghai Haiye Mékanis sareng Alat Listrik Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

52

Shanghai Yinxu Biotéhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

53

Shanghai Heijieshi Electronics Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

54

Shanghai Duoning Biological Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

55

Shanghai Xunfei Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

56

Perawatan Cai Cai Jiechen Water Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

57

Shanghai Lifeng Intelligent Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

58

Shanghai Langwei Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

59

Shanghai Sailin Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

60

Shanghai Jingren Médis Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

61

Shanghai Xianma Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

62

Shanghai Tianze Electromekanical Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

63

Shanghai Xinjian Electromekanical Technology Development Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

64

Shanghai Hubao Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

65

Shanghai Daju Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

66

Shanghai Yongtong Municipal Engineering Maintenance Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

67

Shanghai Tianfu Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

68

Shanghai Sunshine Digital Médis Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

69

Shanghai Katang Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

70

Shanghai Zhuzhong Anyar Bahan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

71

Shanghai Dedou Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

72

Shanghai Zongchen Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

73

Shanghai Jialishi Mesin Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

74

Shanghai Byrne Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

75

Carmer Sensing Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

76

Shanghai Yitan Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

77

Shanghai Mingcai Education Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

78

Shanghai Cresti Software Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

79

Shanghai Lingeryi Lingkungan Téknik Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

80

Shanghai Guangyi Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

81

Shanghai Xunzhi Image Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

82

Shanghai Hearthstone Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

83

Shanghai Sanlang Nano Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

84

Shanghai Tiancheng Biji Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

85

Assen Intelligent Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

86

Shanghai Han Entropy New Material Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

87

Shanghai Chuyue Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

88

Shanghai Lingang Zhisheng Internet of Things Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

89

Shanghai Hongkang Electric Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

90

Shanghai Anforklin Industrial Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

91

Shanghai Shushen calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

92

Shanghai Aolongxingdi Testing Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

93

Shanghai Dianmu Robot Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

94

Shanghai Xingtao Hardware Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

95

Shanghai Junnuo Auto Parts Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

96

Shanghai Coffee Cat Culture Communication Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

97

Shanghai Qiwang Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

98

Shanghai Shenfei Laser Optical System Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

99

Shanghai Congchao Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

100

Shanghai Heli calakan Mesin Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

101

Shanghai Changli calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

102

Shanghai Gaofen Industrial Aluminium Profile Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

103

Shanghai Mifang Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

104

Shanghai Shangsai Technology Development Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

105

Shanghai Haoliang Optoelektronika Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

106

Shanghai Qihu Animal Health Products Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

107

Shanghai Jicheng Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

108

Shanghai Huanxinnuo Mékanis sareng Alat Listrik Manufaktur Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

109

Produk Plastik Cai Yichuan Cai Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

110

Lituo Sealed Insulasi Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

111

Shenxiao Intelligent Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

112

Shanghai Yuyuan Power Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

113

Shanghai Case Oshima Precision Electronics Manufacturing Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

114

Shanghai Xinzhou Packaging and Percetakan Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

115

Dongman (Shanghai) Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

116

Rongming Automotive Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

117

Yunyan Material Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

118

Shanghai Yibei Laser Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

119

Shanghai Idéal Wanlihui Film Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

120

Shanghai Guolong Instrument Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

121

Shanghai Zhengxin Biological Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

122

KUKA Robot Manufaktur (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

123

Shanghai Xuhong Precision Mould Manufacturing Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

124

Shanghai Mopai Anyar Bahan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

125

Shanghai Ruiqi New Material Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

126

Shanghai Anke Enterprise Management Consulting Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

127

Shanghai Jiagu Mould Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

128

Shanghai Hangyu Power Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

129

Shanghai Lazy Fox Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

130

Teknologi Calakan Guoyixian (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

131

Depu Home Elevator (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

132

Shanghai Kaiwei Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

133

Shanghai Saidis Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

134

Leidi (Cina) Bahan Bangunan Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

135

Shanghai Caizhi Food Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

136

Shanghai Huahua Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

137

Shanghai New Beizi Nutritional Dairy Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

138

Shanghai Yunhan Software Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

139

Shanghai Ditz Precision Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

140

Shanghai Saifu calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

141

Shanghai Huadi Konstruksi Hardware Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

142

Shanghai Yingsheng Analytical Instrument Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

143

Wangshu (Shanghai) Automation Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

144

Shanghai Chengtao Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

145

Shanghai Ruiyi Médis Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

146

Crown Shi (Shanghai) Énergi Téhnologi Anyar Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

147

Shanghai Xinrui Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

148

Shanghai Di'an Mesin Peralatan Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

149

Shanghai Lianyuan calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

150

Shanghai Yichun Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

151

Shanghai Jiewei Biological Engineering Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

152

Shanghai Yangdali Hardware Products Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

153

Shanghai Nanku New Energy Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

154

Xianheng (Shanghai) Technology Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

155

Shanghai Yuming Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

156

Shanghai Junxin Percetakan Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

157

Shanghai Zhourun Industry Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

158

Shanghai Liuzhi Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

159

Leishen Intelligent Equipment (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

160

Shanghai Qihe City Development Development Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

161

Shanghai Chengfa Business Consulting Service Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

162

Shanghai Soluxin Automation Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

163

Shanghai Youjiali Health Management Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

164

Shanghai Ruike Pneumatic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

165

Shanghai Puenhaihui Médis Laboratorium Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

166

Shanghai Zhaoying Alat Kontrol Otomatis Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

167

Shanghai Youye Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

168

Shanghai Zhongke Education Equipment Group Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

169

Shanghai Xiangcang Packaging and Percetakan Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

170

Shanghai Yuefan Automation Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

171

Pameran Travel Pameran Travel Technology Co, Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

172

Yigong Power Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

173

Shanghai Zeli Precision Electromekanical Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

174

Ukur Xianri Pangukuran & Kontrol Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

175

Shanghai Yueyuan Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

176

Shanghai Huanshu Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

177

Téknologi Mikroelektronika (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

178

Shanghai Huazhi Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

179

Shanghai Xinjian New Energy Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

180

Shanghai Shiyiluo Fan Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

181

Shanghai Runmu Mékanis sareng Alat Listrik Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

182

Shanghai Xianshi calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

183

Shanghai Kaijing Biological Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

184

Shanghai Xinzheng Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

185

Shanghai Diguang Mékanis sareng Téknik Eléktro Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

186

Shanghai Saiyi Robot Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

187

Shanghai Fubang Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

188

Usaha Industri (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

189

Téhnologi Hemat Énergi Kompas (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

190

Shanghai Yingliang Lighting Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

191

Shanghai Hengmai Keramik Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

192

Shanghai Sien Equipment Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

193

Shanghai Aijun Mesin Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

194

Hongzhen (Shanghai) calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

195

Shanghai Sitong Technology Development Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

196

Shanghai Geji Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

197

Shanghai Yuantuo Automation Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

198

Shanghai Biqu Médis Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

199

Shanghai Leilin Industrial Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

200

Shanghai Shengpu Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

201

Shanghai Bergs Dapur & Mandi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

202

Shanghai Dongshengyuan Daily Chemical Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

203

Shanghai Beacon Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

204

Shanghai Qiujing Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

205

Shanghai Yusheng Electronics Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

206

Shanghai Panhu Power Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

207

Shanghai Chunzhao Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

208

Zelin New Energy Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

209

Téknik Biologis Dibeer (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

210

Shanghai Daqiaokang New Material Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

211

Shanghai Zhenghe calakan Equipment Manufaktur Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

212

Shanghai Alanda Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

213

Shanghai Hanrun Automotive Electronics Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

214

Shanghai Chengyun Médis Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

215

Shanghai Zhongwei Tés Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

216

Shanghai Renzhi Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

217

Kangbaishi Electromekanical (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

218

Shanghai Yinxiao Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

219

Shanghai Chaocai Ink Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

220

Milefu Konstruksi Kasalametan Téhnologi (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

221

Shanghai Baoshi Supply Chain Management Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

222

Shanghai Bending Electromekanical Equipment Manufacturing Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

223

Rui Kefu (Shanghai) Médis Produk Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

224

Produk Plastik Shanghai Yinghua Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

225

Shanghai Rui Yisen Sensor Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

226

Shanghai Yiji Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

227

Shanghai Hanshi calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

228

Shanghai Tongzheng Aluminium Alloy Struktur Struktur Téknologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

229

Shanghai Luhong Precision Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

230

Shanghai Ruiwei Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

231

Shanghai Painuo Chemical Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

232

Shanghai Zuo Shang Zhicheng Produk Merk Desain Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

233

Shanghai Yinke Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

234

Shanghai Feizi Busana Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

235

Shanghai Zhongchao Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

236

Zhifu (Shanghai) Technology Service Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

237

Kejian Polymer Materials (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

238

Shanghai Shengzhi Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

239

Shanghai Lehui Packaging and Percetakan Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

240

Shanghai Ruihao Perminyakan Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

241

Miergu (Shanghai) Education Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

242

Shanghai Boli Anyar Bahan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

243

Hengxie (Shanghai) New Material Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

244

Shanghai Wangju Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

245

Shanghai Lishi Fuda Electromekanical Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

246

Shanghai Bocconi Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

247

Huizhe Automation System (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

248

Shanghai Jinxian Electromekanical Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

249

Shanghai Yishi Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

250

Shanghai Rongjing Lingkungan Protection Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

251

Shanghai Bodong Chemical Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

252

Kaiyi Intelligent Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

253

Shanghai Lvyu Energy Saving Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

254

Shanghai Mingli Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

255

Shanghai Fanming Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

256

Shanghai Weilong Packaging Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

257

Shanghai Cedu Automation Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

258

Shanghai Hongzhuo Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

259

Shanghai Youyouda Electromekanical Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

260

Shanghai Ace Sensing Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

261

Shanghai Lisheng Racing Culture Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

262

Shanghai Mingde Technology Development Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

263

Shanghai Zhige Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

264

Shanghai Tianmei Balance Instrument Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

265

Shanghai Zhongxin Hardware Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

266

Shanghai Qipu Éléktrostatik Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

267

Shanghai Dingzhou Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

268

Shanghai Yinghong Education and Training Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

269

Shanghai Yunzhu calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

270

Shanghai Haifan Control System Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

271

Alat Perawatan Udara Shanghai Yunmao Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

272

Shanghai Manjie Automotive Precision Parts Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

273

Tonac (Shanghai) Coating Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

274

Shanghai Bohe Drive System Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

275

Haowei Optoelectronics Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

276

Shanghai Kenian Electric Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

277

Silver oray (Shanghai) Médis Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

278

Shanghai Fansi Automotive Technology Service Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

279

Fengli Building Materials (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

280

Jieerke Electrical Materials (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

281

Shanghai Ciyuange Budaya Komunikasi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

282

Shanghai Taier Packaging Materials Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

283

Shanghai Meike Aluminium Products Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

284

Shanghai Hengjing Power Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

285

Shanghai ageung calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

286

Shanghai Haogu Mesin Industri Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

287

Shanghai Wenheng Electrical Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

288

Shanghai Xingxing Rubber Products Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

289

Shanghai Quanchao Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

290

Shanghai Kaicheng Mebel Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

291

Yinfu Farmasi Téhnologi (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

292

Shanghai Kaishi Pump Industry Group Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

293

Shanghai Pulin calakan Mékanis sareng Alat Listrik Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

294

Shanghai Zhongguan calakan Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

295

Shanghai Yuji Metal Products Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

296

Shanghai Yi Yao Technology Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

297

Shanghai Zhaorui Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

298

Shanghai Gaobang Percetakan Bahan Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

299

Shanghai Jujia Electronics Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

300

Shanghai Dahui Plastik Industri Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

301

Baijin (Shanghai) Automation Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

302

Shanghai Jingxin Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

303

Shanghai Fujusheng Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

304

Shanghai Ailuosi Intelligent Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

305

Shanghai Jiaji Precision Machines Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

306

Shanghai Woling Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

307

Huilianju (Shanghai) Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

308

Shanghai Jiayu Biological Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

309

Shanghai Chengzhu Gas Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

310

Shanghai Dingxiang Automation Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

311

Shanghai Zhaonengkun Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

312

Shanghai Weilan Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

313

Shanghai Hao Teng Model Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

314

Shanghai Jiebang Produk Plastik Hardware Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

315

Shanghai Liba Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

316

Shanghai Miaoshengli Instrument Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

317

Shanghai Ninglan New Material Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

318

Shanghai Jianshi calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

319

Shanghai Qicheng Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

320

Shanghai Guanghua Guorui Internet of Things Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

321

Wanshaode Environmental Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

322

Shanghai Qirui Automation Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

323

Shanghai Screw Small Internet Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

324

Shanghai Yihong Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

325

King Asia (Shanghai) Mesin Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

326

Shanghai Hongye Coating Technology Development Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

327

Shanghai Longman Electronics Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

328

Shanghai Shusen Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

329

Shanghai Pinlike Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

330

Shanghai Changyi Automation Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

331

Shanghai Tongrui Sike Teknik Téknik Sipil Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

332

Wei Lisi kapang Téhnologi (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

333

Thielenhaus Machinery (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

334

Shanghai Zhencheng Mesin Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

335

Anzhouyuan (Shanghai) Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

336

Rui Da Culture Media (Shanghai) Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

337

Shanghai Juyun Network Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

338

Xiangyin (Shanghai) Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

339

Shanghai Chaoxing Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

340

Shanghai Wisdom Circle Science Education Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

341

Shanghai Lijia Anyar Bahan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

342

Shanghai Linghan Electronic Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

343

Shanghai Sizhan calakan Téhnologi Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

344

Shanghai Xinjiu Metal Products Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

345

Shanghai Taiyi Information Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

346

Shanghai Rongqian Machinery Equipment Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

347

Yuntu Yuanrui (Shanghai) Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

348

Shanghai Juang Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

349

Jinyi (Shanghai) Technology Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

350

Shanghai Jagung Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

351

Shanghai Fengluan Industrial Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

352

Shanghai Fukun Electronics Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

353

Shanghai Shilan Precision Mould Technology Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

354

Shanghai Juling Industrial Automation Co., Ltd.

Mimiti dikenalkeun

20

355

Shanghai Songjiang Feifan Electronics Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

356

Weishi Precision Tools (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

357

Bentang Téhnologi Énergi Gampang (Grup) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

358

Shanghai Pulisheng Electromekanical Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

359

Shanghai Jicheng Huiji Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

360

Shanghai Ximai Electromekanical Equipment Manufacturing Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

361

Plano Industrial Packaging Materials (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

362

Shanghai Chunli Electronic Industry Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

363

Shanghai Laidi Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

364

Hesheng Optoelectronics (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

365

Shanghai Suoda Transmission Machines Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

366

Shanghai Kexian Precision Tools Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

367

Jiayi (Shanghai) Packaging Products Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

368

Shanghai Noak Electric Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

369

Shanghai Wuteng Metal Products Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

370

Weben Calakan Mékanis & Listrik (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

371

Shanghai Huiju Automation Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

372

Shenggong Téknik Biologis (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

373

Shanghai Kangsai Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

374

Shanghai Netfish Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

375

Shanghai Senzhong Electric Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

376

Lonking (Shanghai) Excavator Manufaktur Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

377

Huirong Electronic System Engineering Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

378

Shanghai Boxun Médis Bio-Instrument Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

379

Shanghai Aile Image Material Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

380

Industri Fusheng (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

381

Shanghai Multwell Otomatis Control Equipment Engineering Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

382

Lonking (Shanghai) Forklift Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

383

Shanghai Hongtong Industrial Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

384

Shanghai Sino Komunikasi Téhnologi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

385

Lembaga Panilitian Mesin Precision Shanghai Aerospace

Ngidentipikasi deui

5

386

Shanghai Nuen Automotive Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

387

Shanghai Finneng Automation Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

388

Shanghai Chint Automation Software System Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

389

Shanghai Feizhong Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

390

Shanghai Faxin Electromekanical Equipment Manufacturing Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

391

Ai Mi (Shanghai) Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

392

Shanghai Tianyi Gaode Electromekanical Industry Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

393

Shanghai Yunying Médis Téhnologi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

394

Shanghai Gongjiu Electric Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

395

Shanghai Dikai Sign Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

396

Shanghai Yongming Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

397

Shanghai Langhui Packaging Machines Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

398

Shanghai Wanyong Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

399

Cresti Control System (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

400

Shanghai Jiangheng Software Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

401

Shanghai Zhipu Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

402

Shanghai Shidezi Auto Parts Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

403

Shanghai Yixin Lingkungan Téhnologi Development Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

404

ThyssenKrupp Home Elevator (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

405

Shanghai Longsheng Industrial Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

406

Shanghai Sanke Laser Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

407

Shanghai Yudan Farmasi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

408

Shanghai Yuzhang Electric Equipment Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

409

Shanghai Ruiyi Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

410

Shanghai Hutong Enterprise Group Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

411

Shanghai Zhijue Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

412

Shanghai Sunshine Energy Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

413

Pentax Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

414

Shanghai Weizer Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

415

Kaixun Automation Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

416

Midland Steel Building System (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

417

Bahan hiasan Shanghai Fortune Metal Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

418

Shanghai Boyang New Energy Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

419

Shanghai Yitong Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

420

Weierlai De Power Equipment (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

421

Shanghai Guoji Electronic Materials Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

422

Shanghai Guolong Biotéhnologi Grup Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

423

Shanghai Bangzhong Polimér Bahan Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

424

Shanghai Yuerui 3D Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

425

Shanghai Aoxing Farmasi Téhnologi Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

426

Fujikura (Shanghai) Alat Komunikasi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

427

Juwei Engineering Plastics (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

428

Dagong Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

429

Shanghai Qiancheng Mesin Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

430

Shanghai Mifei Network Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

431

Weipan (Shanghai) Mesin Peralatan Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

432

Pangembangan Téknologi Perlindungan Lingkungan Shanghai Kangte Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

433

Shanghai Yuanmai Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

434

Xifulai Network Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

435

Shanghai Bianguang Industrial Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

436

Shanghai Lechun Biotéhnologi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

437

Shanghai Tongzhi Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

438

Shanghai Zoomlion Pile Machines Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

439

Alat Ukur Zhennuo (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

440

Shanghai Yongzi Fashion Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

441

Shanghai Yida Air Conditioning Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

442

Shanghai Jikong Transmission System Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

443

Shanghai Yide Electric Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

444

Omarten Exhibition Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

445

Shanghai Mepda Instrument Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

446

Shanghai Jingbang Transmission Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

447

Shanghai Yangguan Network Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

448

Shanghai Skendou Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

449

Osji (Shanghai) Precision Tools Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

450

Shanghai Hejide Dynamic Hydrogen Machine Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

451

Shanghai Weiershi Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

452

Shanghai Cantai Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

453

Mersen Electric Protection System (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

454

Shanghai Yangsheng Percetakan Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

455

Shanghai Songnai calakan Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

456

Shanghai Yinuo Las Technology Téhnologi, Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

457

Yutian (Shanghai) New Materials Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

458

Bahan Bangunan Tang Shi Jianhua (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

459

Pangukuran Gas Eco Shanghai sareng Peralatan Kontrol Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

460

Shanghai Zhuoxinrui Supply Chain Management Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

461

Inaran (Shanghai) Téknologi Plastik Listrik Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

462

Shanghai Jialu Bahan Bangunan Anyar Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

463

Shanghai Shuen Electric Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

464

Shanghai Waller Angkat Equipment Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

465

Shanghai Liantai Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

466

Shanghai Sikeqi Automation Engineering Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

467

Shanghai Idéal Téhnologi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

468

Wei Rui Technology Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

469

Shanghai Palastik Panas Runner Electric Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

470

Shanghai Jianhui Technology Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

471

Shanghai Zhaoli Electric Manufaktur Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

472

Weile Heights (Shanghai) Médis Peralatan Téhnologi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

473

Shanghai Nuodi Biotéhnologi Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

474

Shanghai Cara Electronics Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

475

Fenghan Electronics (Shanghai) Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

476

Shanghai Jinghua Adhesive New Material Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

477

Shanghai Lvze Biological Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

478

Shanghai Yangkang Intelligent Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

479

Shanghai Bangwen Electronic Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

480

Shanghai Xinsheng Electronics Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

481

Shanghai Jiugao Energy Saving Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

482

Shanghai Yachen Lighting Appliance Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

483

Shanghai Youpu Plastik Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

484

Shanghai Jiu Ren Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

485

Shanghai Tianxin Network Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

486

Shanghai Yanda Software Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

487

Shanghai Kloty Material Technology Development Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

488

Shanghai Witzburg Elevator Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

489

Shanghai Guanchi Otomotif Kasalametan Otomotif Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

490

Shanghai Jiangnan Farmasi Mesin Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

491

Shanghai Yishi Computer Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

492

Shanghai Zhengcheng Electromekanical Manufaktur Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

493

Shanghai Xinyi Transportasi Industri Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

494

Shanghai Haijiao Alat Angkutan Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

495

Shanghai Yusheng Information Technology Co., Ltd.

Ngidentipikasi deui

5

496

Oukejia (Shanghai) Automotive Electronic Equipment Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

497

Shanghai Bailige Biotéhnologi Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

498

Shanghai INESA Optical Instrument Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

499

Shanghai Renji Internet Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

500

Shanghai Zitong Technology Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

501

Shanghai Laisen Biotéhnologi Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

502

Shanghai Béta Technology Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

503

Shanghai Zhiyan calakan Téhnologi Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

504

Daitian Intelligent Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

505

Shanghai Hengrun Shenqi Exhibition Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

506

Shanghai Ouchang New Material Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

507

Yingxiang Filter Equipment (Shanghai) Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

508

Shanghai Vertical Network Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

509

Zias (Shanghai) Internet of Things Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

510

Shanghai Guolong Biological Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

511

Shanghai Jingzhen Information Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

512

Shanghai Yulu Médis Téhnologi Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

513

Shanghai Yingbo Akustik Téknik Téhnologi Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

514

Shanghai Yanji Electronic Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

515

Shanghai Rongkang Automobile Design Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

516

Shanghai INESA Analytical Instrument Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

517

Shanghai Jinghao Konstruksi Téknik Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

518

Shanghai Haiyue Sail Automation Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

519

Langhua Universal Control Equipment Equipment (Shanghai) Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

520

Shanghai Changzhu Sports Consulting Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

521

Shanghai Dayin Multimedia Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

522

Shanghai Guhao Packaging Machines Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

523

Shanghai Liangzhi Electrical Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20

524

Shanghai Dingtian Fashion Technology Co., Ltd.

Pindahkeun kana Gaoqi

20


Pos waktos: Aug-10-2020