Taros Kami

Shanghai Balmxy Pharmaceutic Co., Ltd.

Alamat

Taman Élmu jeung Teknologi Caohejing Qidi, No. 85 Mingnan Road, Songjiang District, Shanghai

Telepon

021-24206007

201-67812508

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami