Tentang Kami

Tentang Kami

Zhangjiakou Shehwa Machines Co., Ltd.(Sateuacanna disebut MSHEHWA) éta mangrupikeun pabrik HBXG anu mimitina sareng bisnis utama pikeun nyayogikeun tukang ripper, agul, mobil handapeun mobil, perumahan anu ngabagi kakuatan sareng perakitan nyetir akhir anu diperyogikeun pikeun buldoser, ogé bagian sareng komponén mesin pertambangan, sapertos chassis, track assembling, rooler sareng balok kanggo rig pengeboran. Di 2010, saatos transformasi pabrik, MSHEHWA janten pabrik khusus mesin konstruksi sareng mesin pertambangan, ogé salaku distributor resmi produk HBXG di pasar domestik sareng luar negeri. HBXG mangrupikeun pabrikan khusus produk serial mesin konstruksi, sapertos buldoser, excavator, wheel loader sareng sajabana, ogé mesin tatanén, sareng ogé pabrik tunggal kagungan hak inteléktual sareng terang-terang ngeunaan pembuatan bulldozer nyetir sprocket sareng sadar produksi massal di Cina. 

MSHEHWA tempatna di Xuanhua, kota bersejarah di belah kulon kalér Propinsi Hebei anu ngan ukur 175 kilométer jauhna Beijing. Kota Xuanhua mikaresep transportasi & telekomunikasi anu merenah. Butuh waktu sajam ti pabrik ka Beijing ku karéta gancang-gancang; tilu jam ka Bandara Internasional Ibukota nganggo mobil, sareng 6 jam ka Xingang Seaport nganggo treuk. MSHEHWA nutupan legana 230,000 méter pasagi kalayan 120.000 méter pasagi handapeun buktina sareng kalayan total 350 padamel kalebet 85 ahli. 

Ngagaduhan kakuatan pangembangan téknologi anu kuat sareng pusat R&D, MSHEHWA mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi, ogé perusahaan budidaya sateuacanna pikeun pamekaran harta intelektual di propinsi Hebei. MSHEHWA ngagaduhan Sértip Sistem Manajemen Mutu (QMS) di 2012. Produk MSHEHWA ngagaduhan sababaraha gelar kehormatan ti nagara, propinsi & kementerian ogé garis industri sareng sajabana, ngagaduhan reputasi sareng nilai mérek anu langkung luhur dina industri mesin, sareng diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah, ngalangkungan Asia Tenggara, Afrika, Wétan-tengah jsb.

2
1

Produk utama: DTH Drig rig; Buldoser; Pipelayer; Loader; Excavator; Treuk tambang; Bagian & komponén pikeun mesin.

Rig pangeboran:

Hidrolik Top Hammer Drilling Rig: 360-TH; T45

Dipisahkeun crawler dipasang permukaan hidrolik rig: 360-DTH; 370-DTH

Dipisahkeun Pigmatic Drilling Rig: 380-DTH

Rig pangeboran Permukaan Hidrolik Luhur Pinuh terpadu

sareng Air-compressor: T45

Rig pangeboran hidrolik kalayan parobihan otomatis tina batang: X5

Crawler hidrolik lengkep dipasang permukaan liang blast diameterna ageung

rig bor handap-liang: D8

Lagu Jenis Buldoser:

Buldoser struktur normal: séri TY160; Séri TY165; Séri TY220; Séri TY230;

Buldoser nyetir sprocket-ningkat: SD7Nseries; Séri SD8N; SD9Nseries;

DGY25G; DGY40G; DGY55; DGY70H; DGY90

Produk pipelayer:

DGY25G; DGY40G; DGY55; DGY70H; DGY90

Produk loader roda: 938G (3 ton); 955T (5 ton)

Produk excavator:

Excavator tipe kabayang: HTL120; HTL150

Jenis excavator lagu: XE215C; ZG3210; ZG3365

Treuk tambang: GT3380; GT3500; GT3600; GT3700

SHEHWA-360-DTH; Rig pangeboran 370-DTH loba digunakeun dina ranjau terbuka sapertos semén, metalurgi, ranjau batubara, tambang, peleburan liang peleburan di jalan tol, jalan raya, konservasi cai, PLTA sareng proyek pambangunan pertahanan nasional. Kisaran ukuran liang na nyaéta 90-152mm sareng 90-178mm, anu tiasa dilengkepan ku sababaraha jinis kompresor hawa pikeun ngawujudkeun pengeboran DTH tekanan tinggi. SHEHWA-380-DTH mangrupikeun rig pangeboran pneumatic tipe-kinerja tinggi anu dikembangkeun sareng didamel ku SHEHWA Drilling Rig saluyu sareng sarat industri "biaya rendah, efisiensi tinggi" industri pengeboran. SHEHWA-T45 permukaan hidrolik palu luhur hidrolik rig pangeboran batuan ngagunakeun rig pangeboran batu hidrolik kakuatan tinggi YAMAMOTO anu terkenal pikeun operasi perforating. Éta ku kompresor rig pangeboran Permukaan Hidrolik Top Permukaan Penuh. 

Kalayan ngembangkeun langkung ti 10 taun, MSHEHWA akumulasi sareng ngabentuk setoran budaya perusahaan anu jero. MSHEHWA bakal taat kana filsafat ---- Pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén, sasuai sareng kode kalakuan --- kajujuran, sumanget, épisiénsi, keukeuh dina promosi inovasi, nampilkeun produk sareng jasa anu berkualitas pikeun klien global, sadar kana alur umum sareng mitra jeung konsumén!

Pabrik kami

-1
-2
-3
-4

Sértipikat kami

02
1
002
2
001
3