Amino Acids And Their Derivatives
Boric Acid And Borate Series
Heterocyclic Compound Series

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangsaéna
hasilna.

Kéngingkeun sampel gratis sareng buku gambarGO

Shanghai Balmxy Pharmaceutic Co., Ltd. didirikeun dina bulan Pébruari 2010. Dina Juli 2019, perusahaan dipeunteun salaku perusahaan teknologi tinggi nasional.

Xinyuan Farmasi mangrupikeun perusahaan téknologi anu muncul khusus kana R&D, produksi sareng penjualan bahan kimia rupa sareng API. Perusahaan parantos maju R & D center sareng pusat inspeksi kualitas, pabrik pilot standarisasi sareng basis produksi. Perusahaan ogé ngagaduhan sababaraha produk anu dikembangkeun sacara mandiri, sareng tiasa ngembangkeun sareng ngaropea sababaraha jinis API sareng perantara apoték numutkeun kabutuhan pelanggan.

ngajalajah urang jasa utama

Keukeuh manajemén garis generasi kualitas luhur sareng bantosan ahli palanggan.

Enquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan taat prinsip kualitas munggaran. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri sareng valuabletrusty diantara palanggan énggal sareng lami ..

kirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Pengumuman umum ngeunaan unit démo pilot karya patén Shanghai pikeun diaku di 2020

    Numutkeun sarat tina "Shanghai Municipal Enterprise and Institution Patent Work Pilot Demonstration Unit Recognition and Management ukuran" (Shanghai Zhiju ﹝ 2017 ﹞ 62), ngaliwatan tinjauan ahli sareng prosedur sanésna, sareng disawalakeun ku Perumahan Intelektual ...
    maca deui
  • Daptar proyék anu diusulkeun pikeun Shanghai's 2020 "Rencana Aksi Inovasi Téhnologi sareng Teknologi" Dana Inovasi Téhnologi (Kumpulan Kadua)

    Daptar proyek anu bakal disiapkeun dina Shanghai 2020 "rencana aksi inovasi sains sareng téknologi" dana inovasi téknologi (angkatan kadua) Klik pikeun ningali daptar  
    maca deui
  • Pengumuman dina daptar usulan penghargaan pikeun perusahaan teknologi tinggi di Kacamatan Songjiang di 2019

    Numutkeun sumanget dokumén "Song Song District on Accelerating the Development of High-tech Enterprises in the G60 Science and Technology Koridor" (Husong Fugui [2019] No. 23), éta diusulkeun pikeun nyayogikeun Perusahaan Teknologi Tinggi Kabupaten Songjiang 2019 Award sareng Dukungan pikeun 52 ...
    maca deui