Amino Acids And Their Derivatives
Boric Acid And Borate Series
Heterocyclic Compound Series

urang bakal mastikeun anjeun
salawasna kéngingkeun pangsaéna
hasilna.

Meunangkeun conto gratis sareng buku gambarBETAR

Shanghai Balmxy Pharmaceutic Co., Ltd diadegkeun dina bulan Pebruari 2010. Dina bulan Juli 2019, perusahaan parantos dipeunteun minangka perusahaan téknologi tinggi nasional.

Xinyuan Pharmaceutical mangrupikeun perusahaan téknologi munculna khusus dina R&D, produksi sareng penjualan bahan kimia sareng API. Perusahaan parantos maju pusat P&P sareng pusat pamariksaan kualitas, pabrik pilot standar sareng alas produksi. Pausahaan ogé ngagaduhan sajumlah produk anu dimekarkeun sacara mandiri, sareng tiasa ngembangkeun sareng ngaropéa rupa-rupa jinis API sareng perantara farmasi numutkeun kabutuhan customer.

ngajajah kami jasa utama

Ngabantosan manajemén jalur kualitas luhur sareng pitulung para nasabah.

Pertanyaan pikeun ahli priksi

Ti saprak ngadegna, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya anu munggaran kalayan nganut prinsip kualitas heula. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu saé dina industri sareng valuabletrusty diantara para nasabah anyar sareng lami ..

ngirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

langkung seueur ningali
  • Daptar proyék anu diusulkeun ngeunaan taun 2020 "Rencana Aksi Inovasi Élmu sareng Teknologi" Dana Inovasi Téknologi (Batch Kadua)

    上海市 2020 年度 "科技 创新 行动 计划" 科技型 中小企业 技术 创新 资金 (第二 批) 拟 立项 项目 Klik pikeun ningali daptar  
    maca deui
  • Pengumuman daptar daptar panghargaan pikeun usaha téknologi di Kacamatan Songjiang taun 2019

    Numutkeun sumanget dokumén "Kacamatan Songjiang dina Ngebutkeun Kamekaran Usaha Téknologi Tinggi di Koridor Élmu jeung Téknologi G60" (Husong Fugui [2019] Nomer 23), éta diusulkeun nyayogikeun perusahaan Perusahaan téknologi Tinggi Distrik Songjiang 2019. Penghargaan sareng Pangrojong 52 ...
    maca deui
  • [Shanghai] Taun 2020, rencangna bakal ngenalkeun Shanghai paténter pilot patugas kerja publisitas

    Numutkeun kana "Shanghai Municipal Enterprise and Institution Patén Work Pilot Demonstration Unit Recognition and Management Measures" (Shanghai Zhiju ﹝ 2017 ﹞ 62), éta parantos ngalantosan ulasan ahli sareng prosedur sanésna, sareng parantos diulas ku Komite Partai ti Perpustakaan Munisipalitas. ..
    maca deui
  • Konperénsi Nasional anu ka-22 ngeunaan Kimia Thermodynamics sareng Analisis termal ngeunaan Paguyuban Kimia Cina

    Konferensi Nasional kaping 20 ngeunaan Chemical Thermodynamics and Thermal Analisis Tiongkok Kimia Tiongkok bakal diayakeun di Taiyuan, Propinsi Shanxi dina tanggal 15-17 Juli 2020. Konperénsi ieu disponsoran ku Chinese Chemical Society, anu dibina ku Komite Profesional Kimia Thermodynam ...
    maca deui
  • Masyarakat Kimia Cina 2020 Seminar Kimia Inorganik sareng Téknik Kimia di Tengah sareng Cina Kulon

      Ditaja ku panitia Disiplin Kimia Inorganik Kimia Masyarakat Tiongkok sareng Universitas Lanzhou, "Seminar Masyarakat Kimia Cina dina Kimia Inorganik sareng Téknik Kimia dina Pertengahan taun 2020 ″ bakal diayakeun di Lanzhou dina tanggal 14-17 Agustus 2020 Univ. ..
    maca deui